Despre mine

Daniel Mois

Daniel Mois

Ma numesc Daniel Mois, locuiesc in Satu Mare, si sunt pasionat de tot ce tine de spiritualitate, psihologie, dezvoltare personala, regasire si reinventare.

M-am indreptat spre spiritualitate pentru ca am realizat ca e conectata la singura resursa disponibila, practic infinita, care zace nefolosita, si e vorba tocmai de CREIERUL UMAN – din care folosim intre 4-11%!!! Dupa alte surse, doar 3 la suta!

E ca si cum ai avea acces la internet, dar ai folosi calculatorul numai ca sa joci Solitaire… Asa si cu noi. Intr-adevar, e extrem de greu sa intri pe Google si sa accesezi tot ce te intereseaza, daca nimeni nu te-a invatat SA NAVIGHEZI, SA CAUTI, SA STUDIEZI LUCRURI UTILE… mai ales daca pornesti de la ideea fixa ca internetul nu e pentru tine, si ca tu nu stii sa umbli pe el, ca e prea dificil, e periculos, e consumator de timp si e complicat…

Asa si cu creierul uman, e un fel de Google, e conectat la o retea mondiala de intelepciune universala, de energie, de spiritualitate, de divinitate, doar ca se obtine mai greu accesul, si nu pe largimea de banda dorita. D-aia sta lumea off-line… si culmea, se simte bine asa.

Pentru cei care vor sa se conecteze, pe ei insusi, la tot ceea ce-i inconjoara, care vor sa iasa dintr-o rutina, dintr-o izolare autoimpusa… si-au gasit omul, (pe mine) gata sa ii ajute. Recunoscator ca si el a fost, la randul lui, sprijinit cand a avut mai mare nevoie.

Si eu m-am studiat si auto-observat (si o fac in continuare…)

M-am (re-)descoperit pe mine insumi (si mai cercetez in continuare…)

Mi-am dat seama unde nu functionez corespunzator (desi ma credeam perfect…), sau pe alocuri necorespunzator (si refuzam sa observ sau sa recunosc asta)…

Mi-am corectat din disfunctionalitati (si inca mai lucrez la ele…)

M-am reinventat (si ma reinventez continuu…)

Si am studiat muuuult (si studiez continuu…)

Sunt trainer si consilier de dezvoltare personala, formator si coach. Atat life-coach cat si business-coach. Folosesc metode si principii folosite in NLP – programare neurolingvistica, si hipnoza – relaxare, autohipnoza, autosugestie. Tin cursuri de dezvoltare personala.

Promovez terapiile alternative si ideile Dr. Geerd Hamer, care sustine ca originea TUTUROR BOLILOR se afla in psihicul nostru, iar prin eliberarea de emotii negative (frica, furie, ura) se pot indeparta cauzele profunde ale majoritatii bolilor. Sustin medicina personalizata, potrivit careia se trateaza persoane, si nu boli. Fiecare persoana este unica, si un tratament medicamentos universal aplicat bolii, poate sa vindece o persoana si sa faca mai mult rau alteia, la aceeasi doza din acelasi medicament.

Promovez produsele high-tech, mirandu-ma ca medicii romani nu folosesc nici macar banalul oximetru, un aparat simplu prin care se poate masura in cateva secunde cantitatea de oxigen din sange.

—————————————————

Acum, uitandu-ma in jur, vad ca lumea e practic in stare de HIPNOZA.

(Desi, paradoxal, se teme de acest cuvant. Si de manipulare.)

Peste 80% din oameni sunt sub influenta MALEFICA a:

1. Televizorului – cu stirile lui panicarde, preponderent negative, si subliminale (la cursuri explic de ce, si cum functioneaza!).

Starea DE PANICA INDUSA ARTIFICIAL are un rol in marketing  – stiri gen: vine sfarsitul lumii, deci fa-ti provizii de mancare (ca-ti vor folosi dincolo!?)

2. Trecutului – traim in trecut, si nu reusim sa ne desprindem de el (era mai bine pe vremea cand…)

3. Rudelor – mama zice ca… (oare eu nu imi traiesc viata dupa cum doresc? Sunt tot adolescent/a sa fac tot ce spune mama? Viata mea personala, dorintele mele, nu conteaza?)

4. Prietenilor – pai am un prieten care SPUNE CA… (este el referinta ta universala, nu poate gresi, sau fi subiectiv, sau interesat?)

5. Sefilor – seful nu-mi permite sa… nu am timp (pentru MINE si nevoile MELE), ca lucrez mult, de fapt nici nu contez ca om, ca eu sunt FUNCTIONAR/MUNCITOR/DIRECTOR/PATRON, deci NU AM VIATA PERSONALA, din… lipsa de timp. (oare vreau sa o am, sau sunt nemultumit de ea, si ma ascund de propriile frici? Macar ii sunt util sefului, ca trag non-stop!)

6. Propriilor obiceiuri si automatisme – azi fac exact acelasi lucru pe care l-am facut si ieri, si saptamana trecuta. Peste 90% din activitatea mea de azi e identica. Orice schimbare ma deranjeaza, mi se pare incomoda, ma scoate din zona mea de confort. Chiar daca mi-ar aduce alte avantaje, mi-e greu sa o fac…

Lucruri valabile si perfect adevarate. Pana in momentul in care corpul ne trimite mesaje, sub forma unor afectiuni, dureri, stari de panica, nervozitate, agitatie. Inseamna ca se apropie momentul TREZIRII!

Putini doresc insa acest moment, TREZIREA fiind ceva dureros.

O amanam, o mascam cu tigari, alcool, munca in exces, criza de timp auto-indusa, si fuga de realitate.

Unii, putini, vor sa se TREZEASCA, dar nu stiu cum.

Iar eu, alaturi de colaboratorii mei,  ofer sprijin in acest sens, pentru cei care DORESC ASTA CU ADEVARAT.

Asta e VOCATIA mea, scopul meu in viata, dorinta mea arzatoare. Sa OFER acest sprijin neconditionat tuturor care doresc sa il accepte.

Sa trezesc cat mai multa lume, (trezindu-ma si eu, in acelasi timp)!

Si va astept cu mult drag alaturi de mine, la cursurile mele, live sau online.

Deocamdata GRATUITE!

Daniel Mois

danimois@yahoo.com

0745-866.222

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s