Decizie

Decizia ta de a urma un curs de dezvoltare personala la scoala vietii va genera probabil o multime de reactii la apropiatii tai. Majoritatea acestora sunt decizii conduse de FRICA DE RISC, frica de necunoscut, suspiciuni neintemeiate, generate de traume si situatii neplacute din trecutul lor.

Daca doresti sa urmezi acest curs, decide SINGUR, independent, si in cunostinta de cauza. Dupa ce iti faci o autoanaliza, si dai un search pe Google, pentru informare. Si apoi participi la cel putin o prezentare, pentru a vedea cu ochii tai, a asculta cu urechile tale, si a cunoaste personal.

In orice caz, asigura-te ca e decizia ta, ca este luata NUMAI de tine, fara a te lasa influentat negativ de parerile celor din jur, si mai ales fara a solicita pareri de la persoane care nu cunosc acest domeniu, insa vor folosi ocazia pentru ca sa te asigure ca nimic nu merge in Romania, si ca toti sunt neseriosi in tara asta. Tocmai DESCHIDEREA la schimbare este capitolul la care mai avem de invatat, si unde suntem deficitari. E de fapt vorba de CURAJ, de RESPONSABILITATE, si de INITIATIVA INDEPENDENTA a fiecaruia dintre noi. Iar CURAJUL de a ACTIONA e adesea decisiv in SUCCESUL PERSONAL.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s