Cursuri

Cursurile de DEZVOLTARE PERSONALA de la SCOALA VIETII sunt in primul rand intensive. Doar 2 ore saptamanal, de la orele 18-20, in cursul saptamanii. Insa in 2-3 luni veti invata, garantat, mult mai multe lucruri interesante decat ati facut-o in 4 ani de liceu si alti 4 de facultate. Nu ca volum de informatie, ci mai mult ca si utilitate practica! Domeniul fiind orientat in special catre modul de functionare al fiecarei persoane, catre optimizarea relatiilor interumane, autocontrolului si gestionarii situatiilor stresante sau neplacute.

Trainerii de dezvoltare personala care vor preda cursurile vor fi invitati pe criterii diverse, trasatura comuna fiind in primul rand o foarte bogata experienta la scoala vietii. La care se adauga diverse formari intensive, cu diplomele si competentele aferente, in domenii aferente dezvoltarii personale, cum ar fi: terapii alternative, Reiki, hipnoza, bioenergie, programare neurolingvistica, psihoterapie, consiliere, training si coaching. In functie de necesitati si mai ales de posibilitati, vor fi invitati la Satu Mare traineri importanti din Romania sau strainatate.

PLata cursurilor de dezvoltare personala este acum, la inceput, OPTIONALA, fiind bazata pe DONATII VOLUNTARE, neconditionate. Astfel, fiecare cursant poate decide in orice moment daca va continua cursurile sau le va intrerupe, daca va dona sau nu o suma de bani (oricat de mica sau de mare, la libera alegere a fiecaruia, si in conditii de discretie totala). Acesta decizie a fost luata pentru a nu limita accesul la cursuri pentru persoanele care nu dispun ACUM de posibilitatea de a le achita, sau au cheltuieli mai importante si mai presante ca termen. Tinem cont de faptul ca majoritatea satmarenilor inca n-au fost familiarizati cu ideea de DEZVOLTARE PERSONALA, si e dreptul fiecaruia sa poata sa se informeze in mod GRATUIT.

Locatia cursurilor va fi stabilita saptamanal, si anuntata prin e-mail sau telefonic fiecarui participant, fiind variabila in functie de numarul de persoane inscrise – maximum 20, si minimum 6.

Leave a comment